Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η ιδέα!

 


Μια παρέα φίλων από την Ήπειρο που ασχολείται με τα καναρίνια φωνής Timbrado Espanol αποφάσισε να οργανωθεί και να δημιουργήσει μια λέσχη στην περιοχή της.
 
Σκοπός αυτής της λέσχης είναι η ανάδειξη του συγκεκριμένου χόμπι, με γνώμονά της την ανταλλαγή ιδεών σχετικά με την σωστή εκτροφή, την εκπαίδευση και την διαβίωση.
Την προσπάθεια αυτή έχουν αγκαλιάσει υποστηρικτές και άτομα, που ασχολούνται με διάφορες ράτσες ωδικών πτηνών, και για αυτό αξίζει σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την ενέργεια συνύπαρξης και σύμπραξης.
Ως εκ τούτου, ευπρόσδεκτος είναι κάθε ένας που βλέπει και έχει ως χόμπι τα ωδικά πουλιά, καθότι
επιδίωξη της ομάδας μας είναι η αγαστή συνεργασία με κάθε κλαμπ, λέσχη και σύλλογο, που ασχολείται με τα Timbrado, και όχι μόνο.
Στην ομάδα μας λοιπόν, θα γίνονται αναρτήσεις με ό,τι έχει να κάνει με το χόμπι μας, όπως βίντεο, φωτογραφίες, άρθρα, συζητήσεις και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, και όλα αυτά μέσα από ευγένεια και σεβασμό προς όλα τα μέλη της ομάδας (και κανείς δεν μπορεί να υπερβεί τα εσκαμμένα).

 
Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί, η λέσχη μας δεν ασχολείται με αγοραπωλησίες.

Αρχική

Η ιδέα!

  Μια παρέα φίλων από την Ήπειρο που ασχολείται με τα καναρίνια φωνής Timbrado Espanol αποφάσισε να οργανωθεί και να δημιουργήσει μια λέσχη ...