Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ενημέρωση

 Ενημερώνω τα μέλη του συλλόγου μας Club Friends Timbrado Epirus, ότι φέτος (2022) είναι χρονιά εκλογών, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2022. Δικαίωμα συμμετοχής, εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα παλιά μέλη τα οποία ήταν οικονομικά τακτοποιημένα ως 31/12/2021, καθώς και τα νέα μέλη τα οποία έχουν κάνει εγγραφή και είναι οικονομικά τακτοποιημένα ως τις 31/3/2022 (Άρθρο 6, παράγραφος 4 του καταστατικού). Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι και 6 μέρες πριν την γενική συνέλευση-εκλογές (Άρθρο 13)

 Στις 11/2/2022, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε το ΔΣ, πρόταση μου ήταν οι εκλογές να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2022, δηλαδή πιο νωρίς από την συμπλήρωση δύο ετών όπως ορίζει το καταστατικό, ή τον Ιανουάριο του 2023. Οι λόγοι για αυτό ήταν οι ακόλουθοι. Πρώτον, σε περίπτωση εκλογών το καλοκαίρι, το νέο Δ.Σ. να έχει τον χρόνο και τη δυνατότητα να προγραμματίσει έναν ενδεχόμενο διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων εξασφάλιση χώρου διεξαγωγής και κριτών. Δεύτερον, να διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2023, μετά τους τοπικούς διαγωνισμούς και τον πανελλήνιο, καθότι το νέο Δ.Σ., που θα προκύψει από τις εκλογές του Οκτωβρίου, μπορεί να έχει διαφορετική άποψη για τον τόπο, τον χρόνο και τους κριτές ενός διαγωνισμού. Η πρόταση μου καταψηφίστηκε με ψήφους 3 προς 2, και υπερίσχυσε η πρόταση οι εκλογές να γίνουν στην ώρα τους (Οκτώβριος 2022). 

 Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στην ομάδα του συλλόγου (στο Messenger), έκανα μια πρόταση να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για θέματα που ενδεχομένως απασχολούν τον σύλλογο. Δυστυχώς, δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Λογικά όλα βαίνουν καλώς, οπότε και η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Αρχική

Η ιδέα!

  Μια παρέα φίλων από την Ήπειρο που ασχολείται με τα καναρίνια φωνής Timbrado Espanol αποφάσισε να οργανωθεί και να δημιουργήσει μια λέσχη ...