Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Απολογισμός - Εκλογές 2022

 Ανακοίνωση:

 Απολογισμός - Εκλογές 

Με βάση το καταστατικό, τον Οκτώβριο του 2022 θα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου. Ορίζονται σε δύο ημερομηνίες, με διαφορά μιας εβδομάδας, ίδια μέρα και ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Ως πρώτη ημερομηνία ορίζεται η 9η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Κυριακή, και ώρα 6μμ έως 8μμ στο Μέτσοβο (καφενείο Πέτρινο) και χρειάζεται απαρτία από τα μέλη. 

Ως δεύτερη ημερομηνία ορίζεται η 16 Οκτωβρίου (δεν χρειάζεται απαρτία), ημέρα Κυριακή και ώρα 6μμ έως 8μμ, στο Μέτσοβο (καφενείο Πέτρινο). Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το 2022, των οποίων η εγγραφή τους έχει πραγματοποιηθεί έως και τις 31 Μαρτίου 2022, όπως ορίζει το καταστατικό (6 μήνες πριν τις εκλογές). Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να αποσταλούν με προσωπικό email από κάθε υποψήφιο μέλος, στο email του συλλόγου, το αργότερο ως τις 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:59 μμ, αναγράφοντας τη θέση υποψηφιότητας:

1.Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ). 

2.Ελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.). 

 

Στις 3 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες και ο τρόπος ψηφοφορίας (δια ζώσης ή μέσω email).     

 

                                                                            26 Σεπτεμβρίου 2022

                                                                                   Το Δ.Σ. 




Αρχική

Η ιδέα!

  Μια παρέα φίλων από την Ήπειρο που ασχολείται με τα καναρίνια φωνής Timbrado Espanol αποφάσισε να οργανωθεί και να δημιουργήσει μια λέσχη ...