Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Παραγγελία Δαχτυλιδιών έτους 2024

 


 
 
Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου μας που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δαχτυλίδια στην  παραγγελία της ΕΟΟ (παράδοση στα μέσα Μαρτίου), να δηλώσουν τον αριθμό δαχτυλιδιών και την διάμετρο ( ΔIAMΕΤΡΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ) που θα ήθελαν να προμηθευτούν για το έτος 2024 ως την Παρασκευή 15/12/2023, καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό με κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου στην Eurobank. Κρίνεται απαραίτητο να αναγράφεται ο λόγος της κατάθεσης.
Κόστος δαχτυλιδιού 0,50 €, ετήσια συνδρομή 30 €, κόστος αποστολής δαχτυλιδιών 2 €.
Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή για το έτος 2023 με αποδεικτικό κατάθεσης ως 30/09/2023 όπως ορίζει το καταστατικό.
 

 
 ΥΓ1 : όλα τα έξοδα μεταφοράς (εγγραφή, συνδρομή, δαχτυλίδια) επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τα μέλη. Το παραστατικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο email:epirustimbradofriendsclub@gmail.com του συλλόγου  κατά την ώρα κατάθεσης και πάντα εμπρόθεσμα από την τελική ημερομηνία (30/09/2023).
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του συλλόγου Τόλια Θεοδώρο. Υπεύθυνος για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την αποστολή της στην Ε.Ο.Ο. είναι ο πρόεδρος https://www.facebook.com/H5.EOO. Ο ταμίας θα πρέπει να ενημερώνει τον πρόεδρο επιδεικνύοντας το παραστατικό κατάθεσης του μέλους.

ΥΓ2 : τα ανωτέρω ισχύουν και για κάθε μελλοντική παραγγελία.
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική

Η ιδέα!

  Μια παρέα φίλων από την Ήπειρο που ασχολείται με τα καναρίνια φωνής Timbrado Espanol αποφάσισε να οργανωθεί και να δημιουργήσει μια λέσχη ...